Køb Oxynorm
Blog

Køb Oxynorm, (oxycodon hcl) Online

Køb Oxynorm

Køb Oxynorm: Oxycodon er et opioid smertestillende middel. Det bruges til at håndtere intens smerte, for eksempel efter en operation eller en kritisk skade, eller smerter fra kræft. Lejlighedsvis bruges det også til andre former for langvarig smerte, mens andre smertestillende midler, som inkluderer paracetamol, ibuprofen og aspirin, ikke har virket.

Oxycodon er bedst at få på recept. Det kommer som kapsler med langsom frigivelse, populære kapsler og medicin og en væske, som du sluger. Det er i stand til yderligere at modtage i form af injektion, men det er normalt færdig i sundheds-faciliteten.

Oxycodon flydende, udbredte piller, medicin og injektioner malerier hurtigt. De kan bruges til smerter, der forventes at vare i kort tid og bruges regelmæssigt, mens du begynder at tage oxycodon, for at hjælpe med at finde den rigtige dosis.

Oxycodon-tabletter med langsom frigivelse lancerer oxycodonen støt ind i dit stel i løbet af både 12 eller 24 timer. De tager længere tid at begynde at løbe, men de lukker længere. De bruges til langtidssmerter.

Oxycodon er fra tid til anden kombineret med et lægemiddel kaldet naloxon. Det kommer som en tablet, der bruges til at spare dig for positive facetkonsekvenser, som inkluderer forstoppelse. Oxycodon med naloxon er kendt under logonavnene Myloxifin, Oxyargin eller Targinact.

Nøgledata

Oxycodon flydende og tabletter malerier i 30 til 60 minutter, men slides af efter fire til seks timer. Gradvis-lancering tabletter kan absorbere til mindst en til 2 dage til malerier absolut dog smertelindring vil lukke længere.

Det er muligt at blive hooked på oxycodon, men din læge vil give en forklaring på en måde at mindske farerne ved at blive afhængig.

Hvis du ønsker at tage oxycodon i flere uger, kan din behandlingsplan bestå af oplysninger om måder og hvornår du skal undgå at tage dette middel.

De mest almindelige facetvirkninger af oxycodon er forstoppelse, utilpashed og søvnighed.

Tag nu ikke grapefrugtjuice, mens du tager oxycodon. Det er i stand til at påvirke den måde, din krop gør brug af oxycodon og motivere til større alvorlige bivirkninger.

Hvad det er miles brugt til

Køb Oxynorm, Oxynorm er indiceret til hurtig behandling af intense smerter, hvor andre behandlingsalternativer har slået fejl, er kontraindiceret, ikke længere tolereres eller i alle andre tilfælde er ved siden af ​​punktet for at give tilstrækkelig håndtering af smerte.

Hvordan man tager oxycodon

Før du starter denne behandling, skal du studere producentens afslørede optegnelsesfolder inde fra din %. Producentens folder vil give dig ekstra information om det præcise logo for oxycodon, du har fået ordineret, og en komplet liste over aspekt-konsekvenserne, som du kan nyde af at tage det.

Tag oxycodon nøjagtigt som din læge fortæller dig. Afhængigt af grunden til, du tager det, kan din læge foreslå, hvilke du tager regelmæssige doser, eller kun mens du ønsker det for at lindre smerter. Sørg for, at du ved, hvad der er det rigtige for dig.

Hvis du har fået ordineret de kortvarige lægemidler eller flydende medicin, kan du blive bedt om at tage en dosis hver 4.-6. time. Hvis du har fået langsomme tabletter, kan de tages to gange om dagen med 12 timers mellemrum. Synk tabletterne hele med en drink vand – det er meget vigtigt, at du ikke bryder eller tynger dem, før de kan sluges.

Du kan tage oxycodon før eller efter måltider.

Hvis du glemmer at tage en dosis, skal du teste producentens datablad for at få anbefaling om, hvad du skal gøre. Hvis du stoler på, mens din næste dosis er forfalden, vil du både blive godkendt til at tage en dosis, mens du tager hensyn til eller ser frem til din efterfølgende dosis. Tag aldrig to doser sammen for at kompensere for en overset dosis.

Få mest muligt ud af din behandling

Spørg din læge om anbefaling, før du drikker alkohol på samme tid som du er i denne medicin. Din læge kan foreslå, at du ikke drikker alkohol, mens du er på oxycodon, da det vil øge risikoen for bivirkninger sammen med at føle dig svimmel og søvnig.

Hvis du er en drivkraft, skal du være bevidst om, at oxycodon sandsynligvis vil påvirke dine reaktioner og magt. Det er en forseelse at presse, mens dine reaktioner er svækket. Selvom dit brugspotentiale ikke er svækket, burde du have magt, rådes du til at medbringe nogle få beviser på, at medicinen er blevet ordineret til dig – en gentagelsesreceptform eller en datablad for berørt person fra procenten tages almindeligvis med i hensyn passende.

Der er mange forskellige producenter og styrker af oxycodon-lægemidler og -lægemidler. Køb Oxynorm, hver gang du samler en recept, test for at sikre, at den bærer det, du forventer. Bed dit apotek om at tjekke for dig, hvis du er usikker på noget som helst.

Hvis du skal have en operation eller tandlægemiddel, skal du informere karakteren, der står for midlet, om at du tager oxycodon som smertestillende middel.

I tilfælde af at du køber medicinbehandlinger, test med en farmaceut, at de kan være passende, så de kan tages med oxycodon. Mange andre lægemidler har lignende aspekt-resultater som oxycodon, og at tage dem samlet vil øge truslen om uønskede konsekvenser.

Hvis du planlægger en tur til udlandet, rådes du til at holde et brev med dig fra din læge for at give en forklaring på, hvorfor du har fået ordineret oxycodon. Det er fordi det er milevidt klassificeret som et “administreret lægemiddel” og er bekymring for sikre restriktioner.

Køb Oxynorm, Tag ikke oxycodon i længere tid, end du er blevet anbefalet af din læge. Dette skyldes, at brugen af ​​oxycodon igen og igen kan resultere i, at dit stel bliver afhængigt af det. Mens du så helt sikkert undgår at tage det, vil det forårsage abstinenssymptomer, herunder rastløshed og irritabilitet. Hvis du er involveret omkring dette, skal du tale med din læge eller apotek.