Køb Stilnox 10 mg
Blog

Bestil online og køb Stilnox-FRAKT tilgængeligt i hele verden

Køb Stilnox 10 mg online

Køb Stilnox 10 mg online: Zolpidem bruges til at håndtere søvnløshed (søvnbesvær). Det tilhører institutionen af ​​lægemidler kendt som hovedanxious system (CNS) depressiva, som sænker den angste anordning. Zolpidem vil hjælpe dig med at sove hurtigere og sove i løbet af natten. I de fleste tilfælde bør sovemedicin bedst bruges i korte perioder, sammen med 1 eller 2 dage, og i højst 1 eller 2 uger. Zolpidem er et beroligende middel, også kendt som et hypnotisk middel. Det påvirker kemikalier inde i hjernen, som kan være ubalancerede hos mennesker med søvnproblemer (søvnløshed).

Zolpidem bruges til at behandle søvnløshed. Det øjeblikkelige lanceringspapir er Ambien, Intermezzo, Edluar og Zolpimist, som kan bruges til at hjælpe dig med at falde i søvn. Den udvidede lanceringsform for zolpidem er Ambien CR, som har et primært lag, der opløses hurtigt, hvilket vil hjælpe dig med at sove, og et andet lag, der opløses langsomt for at hjælpe dig med at sove.

Ambien, Edluar og Zolpimist bruges, som hjælper dig med at falde i søvn, mens du første gang går i seng. Intermezzo, bruges til at hjælpe dig med at falde i søvn igen, hvis du vågner ved midnat og derefter har besvær med at sove.

Denne medicin skal opnås mest effektivt sammen med din læges recept.

Dette produkt skal haves i følgende doseringspapirer:

Pille

Pille, forlænget frigivelse

Spray

Hvad zolpidem er, og hvad det bruges til

Navnet på dit lægemiddel er Zolpidem 5 mg eller 10 mg piller (kendt som zolpidem på et tidspunkt i denne indlægsseddel). Zolpidem indeholder et lægemiddel kendt som zolpidemtartrat.

Dette tilhører et sæt lægemidler kendt som hypnotika. Det virker ved at udføre for dit sind at hjælpe dig med at sove.

Zolpidem bruges til korte søvnbesvær hos voksne, som kan forårsage dig overdreven elendighed, eller som kan påvirke din almindelige tilværelse. Dette består af søvnproblemer hos voksne sammen med:

Svært ved at falde i søvn

Vågner inde om natten

Vågner for tidligt

Din læge vil blive opmærksom på dit søvnbesvær, hvor det er muligt, og de underliggende faktorer, før han ordinerer denne medicin til dig. Hvis dine søvnproblemer ikke kan forhindres efter en 7-14 dages behandlingsretning, kan det desuden indikere, at du har en underliggende sygdom. Din læge vil bekræfte dig i hverdagen. Zolpidem bruges til hurtig afhjælpning af søvnløshed hos voksne. Brug ikke længere tidsperiode. Behandlingen bør være så kort som mulig, fordi risikoen for afhængighed vil stige med varigheden af ​​behandlingen. Spørg din læge om anbefaling, hvis du er usikker.

Bruger

Zolpidem bruges i kort tid til at håndtere et sikkert søvnproblem (søvnløshed) hos voksne. Hvis du har problemer med at falde i søvn, giver det dig mulighed for at falde hurtigere i søvn, så du kan få en bedre nattesøvn. Køb Stilnox 10 mg online, Zolpidem tilhører en kategori af lægemidler kaldet beroligende-hypnotika. Det virker for dit sind at levere en afkølet effekt.

Måden at bruge zolpidem oralt

Læs lægemiddelmanualen og, hvis den er tilgængelig, information om den ramte person, som du får leveret via dit apotek, før du begynder at tage zolpidem, og når du får en top off. Spørg lægen eller apoteket, hvis du har spørgsmål.

Tag denne medicin gennem munden på en tom mave som anvist med hjælp fra din læge, normalt så snart som om natten. Da zolpidem virker hurtigt, så tag det lige før du lægger dig i madrassen. Tag nu ikke det med eller efter et måltid, fordi det nu ikke vil male så hurtigt.

Tag ikke længere en dosis af dette lægemiddel, medmindre du har tid til en hel nattesøvn på mindst 7 til otte timer. Når du skal vågne før det, kan du have en vis hukommelsestab og måske have problemer med effektivt at udføre enhver aktivitet, der kræver årvågenhed, bestående af at bruge eller arbejde udstyr. (Se yderligere Forholdsregler fase.)

Dosering er baseret på dit køn, alder, videnskabelige tilstand, forskellige medikamenter, du vil tage, og respons på behandlingen. Væk nu ikke din dosis, tag den ekstra ofte, eller brug den i længere tid end foreskrevet. Tag nu ikke mere end 10 milligram om dagen. Kvinder får almindeligvis ordineret en lavere dosis, fordi lægemidlet fjernes fra kroppen ekstra langsomt end hos mænd. Ældre voksne er generelt ordineret en lavere dosis for at mindske faren for facet-resultater.

Om zolpidem

Zolpidem er en lur pille, der kan tages for en kort periode afhjælpning af overdreven søvnløshed. Det gør det muligt for dig at falde hurtigere i søvn og gør, at du med stor sandsynlighed ikke vågner på et tidspunkt om natten. Det virker ved at påvirke et afslappende kemikalie i dit sind kaldet gamma-aminosmørsyre (GABA).

Nøgle Fakta

Zolpidem tager omkring 1 time at arbejde.

Du vil normalt tage det i nogle dage eller endda uger (så meget som fire uger). Det er kun brugt i en kort længde, da dit stel hurtigt vænner sig til det. Efter nogle uger vil det sandsynligvis ikke have den samme virkning. Din krop kan også fremstå som afhængig af den.

Ikke usædvanlige bivirkninger er en metalsmag på din mund eller en tør mund og en følelse af søvnighed i solskinstimerne.

Drik ikke alkohol, selvom du er på zolpidem. At have dem samlet kan få dig til at gå lige ind i en dyb søvn, hvor du har svært ved at vågne.

Hvis zolpidem får dig til at føle dig søvnig i solskinstimerne, så lad være med at tvinge en bil, køre på cykel eller bruge maskiner.

En måde at tage zolpidem på

Tag hele tiden zolpidem nøjagtigt som din læge har anbefalet dig. Du skal kontakte din læge eller apoteket, hvis du ikke er positiv.

Tager denne medicin

Tag dette middel ved hjælp af munden.

Slug pillen hel med en drink vand.

Den anbefalede dosis pr. 24 timer er 10 mg zolpidem. En reduktion af dosis kan ordineres til nogle patienter.

Zolpidem skal tages som et ugift forbrug lige før sengetid.

Sørg for, at du har en varighed på mindst 8 timer efter at have taget denne medicin, før du udfører aktiviteter, der kræver din årvågenhed.

Overskrid ikke længere 10 mg ifølge 24 timer.

Den sædvanlige behandlingsperiode er to dage til fire uger.

Hvor meget skal man tage

Voksne

Den anbefalede dosis er en 10 mg pille (eller to 5 mg piller) lige før sengetid. En reduktion af dosis kan ordineres til nogle syge.

Ældret

Den samme gamle dosis er en 5 mg tablet ganske enkelt tidligere end sengetid.

Lider med leverproblemer

Standard startdosis er en 5 mg pille lige før sengetid. Dette kan øges til 2 5 mg lægemidler (eller en 10 mg tablet) via din læge, hvis det er vigtigt.

Børn og teenagere

Giv ikke dette lægemiddel til børn under 18 år antikke.

Hvorfor er dette lægemiddel ordineret?

Køb Stilnox 10 mg online bruges til at håndtere søvnløshed (besvær med at falde i søvn eller forblive i søvn). Zolpidem tilhører en klasse af medicinske lægemidler kaldet beroligende-hypnotika. Det virker virkelig ved at bremse aktiviteten i sindet for at tillade søvn.

Hvordan det virker

Zolpidem tilhører en kategori af lægemidler, der omtales som hypnotika. En klasse af medicin er en gruppe af medicin, der maler på en sammenlignelig måde. Disse tabletter bruges ofte til at behandle sammenlignelige situationer.

Zolpidem øger interessen for GABA. GABA er et kemikalie til din krop, der forårsager søvnighed. Voksende interesse gør det muligt for dig at døse.