Rohypnol kopen
Blog

Wat u moet weten over Rohypnol

Rohypnol kopen

Rohypnol kopen: Rohypnol is een middellangwerkende benzodiazepine met standaardeigenschappen zoals die van Valium (diazepam). Het wordt veel gebruikt bij de kortdurende behandeling van slapeloosheid, als pre-medicinaal medicijn bij chirurgische ingrepen en voor het opwekken van anesthesie.

Omdat Rohypnol in de jaren negentig illegaal is gebruikt om de melancholie te verminderen die het gevolg is van het misbruik van stimulerende middelen, waaronder cocaïne en methamfetamine, en ook als een nuttig middel voor seksuele aanvallen. De zogenaamde “date-rape-drug” veranderde in onbewust gepositioneerd in de vloeistoffen van slachtoffers, vaak in een bar of feest (“clubdrug”). Vanwege het forse geheugenverlies dat met behulp van het medicijn wordt veroorzaakt, zouden de patiënten de aanval niet of nauwelijks hebben herinnerd.

Net als verschillende benzodiazepinen (zoals Valium, Ativan en Xanax), omvatten de helende gevolgen van Rohypnol:

Sedatie

Spier rust

Vermindering van angst

Preventie van convulsies.

Maar de kalmerende effecten van Rohypnol zijn ongeveer 7 tot 10 keer sterker dan die van Valium. De beweging van Rohypnol lijkt 15 tot 20 minuten na behandeling en sluiting ongeveer 4 tot 6 uur. Sommige resterende gevolgen kunnen 12 uur of langer na het beheer worden gevonden.

Waarom wordt Rohypnol de date rape drug genoemd?

Amnesie is een voorspelde farmacologische impact van benzodiazepinen. Rohypnol veroorzaakt gedeeltelijk geheugenverlies; mensen kunnen bepaalde gebeurtenissen waarvan ze genieten niet onthouden terwijl ze onder de invloed van de drug zijn. Dit effect is echter bijzonder gevaarlijk wanneer Rohypnol illegaal wordt gebruikt als hulpmiddel bij aanranding. Slachtoffers zijn misschien niet in staat om de aanval, de aanvaller of de gebeurtenissen rond de aanval echt niet te vergeten.

Hoe wordt Rohypnol ingenomen?

Rohypnol kan als hele tablet via de mond worden ingenomen, het kan worden overweldigd en door het neusgat worden gesnoven, of worden opgelost in een vloeistof voordat het wordt geconsumeerd.

Rohypnol kan ook worden gebruikt met verschillende drugsmisbruik, waaronder alcohol of cocaïne voor uiteenlopende resultaten. Rohypnol kan de dronkenschap van alcohol versterken, of kan worden gebruikt om de prikkelbaarheid en angst die gepaard gaan met overmatig cocaïnegebruik (eetbuien) te verminderen.

Is Rohypnol verkrijgbaar in de Verenigde Staten?

Rohypnol is niet altijd goedgekeurd voor wetenschappelijk gebruik of geproduceerd in de VS. En is niet altijd legaal verkrijgbaar.

Maar het is legaal voorgeschreven in tientallen andere internationale locaties en is algemeen verkrijgbaar in Mexico, Colombia en Europa, waar het vaak wordt gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid en als pre-anesthesie. Koop Rohypnol, Rohypnol wordt vaak samen met Mexico vanuit andere landen de Verenigde Staten binnengesmokkeld.

Rohypnol-doseringsgids

Rohypnol werd in 1984 opgenomen in lijst IV van de wet op beheerde materialen. Er wordt aangenomen dat schema IV-pillen een lager misbruikvermogen hebben, maar kunnen leiden tot fysieke of mentale afhankelijkheid.

De gevolgen die verband houden met het bezit, de handel in en de distributie van Rohypnol waarbij één gram of meer betrokken is, zijn echter gelijk aan die van een time table I-substantie in overeenstemming met de DEA. Tijdschema I-middelen bestaan ​​uit heroïne, LSD en MDMA (XTC, Molly).

Hoe lijkt Rohypnol?

Rohypnol, voorheen verkrijgbaar als een witte tablet die oploste zonder schaduw, smaak of geur, is nu geformuleerd als een rechthoekige capsule, dit is mild onervaren met een blauwe kern. De fabrikant heeft deze wijziging doorgevoerd om geknoeide dranken in clubs te helpen identificeren. Opgelost in heldere dranken zal de blauwe kern de schone vloeistof blauw maken. Hoewel opgelost in donkerder gekleurde dranken, is de blauwe kleurstof mogelijk niet significant. Algemene versies van Rohypnol bevatten mogelijk niet de blauwe kleurstof.

Wat zijn de resultaten van Rohypnol?

Koop Rohypnol, hoewel Rohypnol algemeen bekend is geworden vanwege het gebruik ervan als een verkrachtingsdrug, wordt het om verschillende redenen extra vaak misbruikt. Rohypnol kopen, Het wordt misbruikt door buitensporige faculteitsstudenten, universiteitsstudenten, deelnemers aan straatbendes, aanwezigen op rave-feesten en heroïne- en cocaïnemisbruikers om diepe bedwelming te geven, de overdaad aan heroïne te versterken en de gevolgen van cocaïne te moduleren. Tieners en jongere mannen van dertien tot dertig jaar werden de grootste misbruikers van Rohypnol genoemd.

Rohypnol wordt meestal oraal opgegeten en wordt regelmatig gecombineerd met alcohol. Het gebruik van Rohypnol veroorzaakt enkele ongunstige resultaten, die 12 uur of langer kunnen duren, inclusief:

 • slaperigheid, slaap
 • duizeligheid
 • verlies van motoriek
 • kortere reactietijd
 • Verminderde oordeel
 • gebrek aan coordinatie
 • onduidelijke spraak
 • verwarring
 • agressie of prikkelbaarheid
 • gebrek aan herinnering aan gebeurtenissen terwijl ze onder invloed zijn van (amnesie)
 • buikklachten
 • ademhalingsdepressie met betere doseringen.
 • kun je verslaafd raken aan Rohypnol?
 • chronisch gebruik van Rohypnol kan leiden tot lichamelijke afhankelijkheid en het optreden van een ontwenningssyndroom wanneer het gebruik van het geneesmiddel wordt gestaakt.

Conclusie

Rohypnol kopen, Rohypnol schaadt de cognitieve en psychomotorische vermogens die de responstijd en rijvaardigheid beïnvloeden. Het gebruik van dit medicijn in combinatie met alcohol is een bijzonder onderwerp, aangezien beide de belangrijkste onderdrukkers zijn van nerveuze gadgets en elkaars toxiciteit kunnen vergroten. Injectie van een onwettig medicijn maakt de gebruiker vatbaar voor het oplopen van HIV (humaan immunodeficiëntievirus), hepatitis B en C en andere door bloed overgedragen ziekten als gevolg van het delen van naalden. Ontwenning kan optreden bij gebruik van Rohypnol, net als bij andere benzodiazepinen. Toevallen, gedragsveranderingen, angst en slapeloosheid kunnen bijwerkingen zijn van langdurig gebruik. Koop Rohypnol, Sommige ongunstige reacties, zoals slapeloosheid, kunnen bovendien optreden na slechts enkele dagen gebruik.